24 octubre, 2006

Snow

Notícia d'última hora... bé, d'ahir (ji,ji). HA NEVAT... a les 2:00 p.m de la tarde del día 23 d'Octubre, va començar a nevar a la ciutat de Pittsburgh, sorprenent als extrangers que viuen allí i confirmant el dur i fred hivern que ens espera!! Per sort, la neu no ha "quallat" tot i que si que ha deixat una forta sensació de fred. Aquí ja ha comensat l'hivern (o com a mínim això sembla). Us continuarem informant.

2 comentarios:

xavier giralt dijo...

hostia nanos!!! aixo si que es un noticion! y no lo de salsa-esaii que corre pel departament... jeje. Per auqui les temperatures son extraordinariament altes, a 29ºC arriben aquests dies. Jo no us envejo en aquest sentit, pero l'Albert es deu estar posant la roba d'esqui en aquests moments :) Disfruteu l'hivern, que no te n'adones i ja tornes a anar en maniga curta. Salut!

Isa dijo...

Hola guapos. Quina enveja. Ja m'havien parlat d'elles. Bé, ja m'agrada que camineu força. Ara lo de menjar al Hollywood aquest ja no tant!!!Quina por. Alberto, vigila que en el teu pedazo cuerpo hi caben moltes hambuergueses!!!
Bé doncs, seguiu disfrutant i que no canviï aquesta energia i bon humor!!!
Un petó molt gran!!!! (i molt forçut!!)