05 noviembre, 2007

DESCOBRINT EL NOU MON - The End

Uix... ja ha passat molt de temps des de la tercera part de la nostra aventura.. i encara no s'ha acabat!! no... La nostra ultima parada va ser a Niagara Falls.

Bé, ja sabeu coses de Niagara, perquè tots vosaltres us heu llegit el blog deu mil vegades i l'Alberto i jo ja us vam contar fa un temps (quasi un any) el que podeu trobar allà! Així que.. sobren les paraules... i més si mireu les fotos penjades al link! les imatges ho diuen tot, els somriures, les cares de felicitat, l'aigua, els "ponchos"... TOT UN ESPECTACLE. Fins a la propera aventura amics!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Uf! ja pensava que no seria la primera una altra vegada; hem estat sense ordinador casi 24 hores, ara per fí puc escriure.

Ja era hora, que arrivés el final, perque val la pena anar mirantlo de tant en tant; perquè si el principi ( NEW YORK ) va ser una pasada, per mi, el final (LES CATARACTES)no podíen faltar.

La veritat es que no se amb qué em quedaría, si hagués de triar, perquè les fotos son ......una meravella, des de el principi , el mig i la fí.
La foto dels peus, per cert, era per un concurs, qui encerti, de qui es cada peu, tindrà com a premi un viatge a un d'aquests llocs que trii ell.

Ara ja ens podreu anar enviant noves coses que no vam veure al nostre particular descobriment, i que tenim ganes de veure.
Esperem que no haguem d'esperar tant.
Bé fins aviat
cuideuvos molt
Un petò molt fort.

Anónimo dijo...

Lo mejor de todo, los ponchos: amarillo limón y azul eléctrico. Estáis geneiales.

Las chancletas todas iguales, fantásticas.

Y las vistas y paisajes, maravillosos.