14 mayo, 2007

Race for the Cure

Hola de nou!!

Com va l'inici de l'estiu? Ja es poden ensumar les vacances... tot i que encara queda. Pot semblar mentira però per aquí a Pittsburgh comença a fer bon temps! no ens ho creiem ni nosaltres... no tot son nevades i fred!! Hi han dies en el que el Lorenzo pica de valent (hem arribat als 28 graus), i fins i tot t'has de ficar protecció si vas a pendre una mica el sol. Una de les coses bones de Pittsburgh es el gran parc anomenat Schenley Park que hi ha al centre de la ciutat!! (i al costat de la CMU, on habitualment l'Alberto va a còrrer).

I és allí on aquest diumenge 13 de Maig, dia de la Mare als EEUU, s'ha fet la cursa popular "Race for the Cure" (Cursa per a la Cura) en honor a les víctimes i les pacients de Càncer de Mama. Va ser una pasada! jo no havia vist mai tanta gent per el carrer a Pittsburgh!! la veritat es que de cursa va tenir poc... per que hi havia tanta gent que s'havia d'anar caminant i seguint a la massa!!

Finalment van ser dos hores de caminata, xerrant amb la Núria i el Xavi. Tot i que costi aixecar-se a les 7:00 del mati d'un diumenge, sempre dona gust poder xerrar amb gent sobre coses tan de la nostra terra com què és el que li esta passant al Barça o l'últim documental de TeleMadrid sobre el català (si el voleu veure, ho podeu fer a aquest link de youtube ... no te desperdici). La cursa-passejada era a les 8:30, pero que no saben aquests americans que el diumenge es el dia del Senyor? i que t´has de quedar a casa dormint? aix, tot sigui per una bona causa.

El bon temps ens permet disfrutar més de les passejades, sortir una mica més... i qui sap, potser planejar alguna altra excursió abans de tornar. Us seguirem informant. Un petó per a tots i totes

Alberto i Núria P.D: Dedicat a la tia Núri...

... ara et toca a tu.

2 comentarios:

tía Nuri dijo...

¡Jo, menudo compromiso! Ahora todo el mundo sabrá que no he podido con el Guernica: tanto blanco, negro y gris...

Pero... si os apetece... este mes de julio os reto a volver a montar ese puzzle, pero en mi casa. ¿Aceptáis el reto?

O bien os cambio el ya montado por el que está por montar y os lo lleváis a Pittsburg. ¿Cuela?

De todas formas, gracias por la dedicatoria.

Ánimo, que sólo quedan unas cinco semanas.

Un beso.

Pili dijo...

Hola

Dèu n'hi do, quan facin la cursa del Carrefour, aquí ens semblará no res vist aquesta, però segur que al menys ens recordarem de la cursa per la causa i per la data.

El que m'agradat moltísim, és veure com les velles costums apreses de nens no es perden, inclús es comparteixen i es transmeten.
!ja m'hagués agradat a mí poder posar-hi alguna fitxa, però ....
bé puc donar un cop de má a la
propietaria de l'altre puzle igual al vostre si vol?

Per cert l'ultim montat per aquí (4000 peces)si us recordeu del Machu Pichu, ja està al seu lloc penjat i tot.
Aquest estiu el podrem tornar a veure AJAMDULILA

Ja queda menys, per sort, però encara falten 33 dies, bé esperem que passin rapid.

Un petó molt fort per als dos i fins aviat.