30 enero, 2007

Que viene, que viene

Hola a tots i totes!!

Avui, dia 30 de Gener, arriben a Pittsburgh unes intrèpides aventureres!! esperem que no els hi decepcioni, la neu i el fred!! Aprofitant la seva visita, el proper cap de setmana farem una ruta turistica per New York, aixi que us mantindrem informats... (sempre i que tinguem temps per escriure alguna coseta) Aixi que ara, arriben unes setmanetes d'estrés i de turisme... que la veritat ja ens apeteixien. I amb molt bona companyia!! Per a qui no ho sapiga, ens venen a visitar la Marta i la Natalia, dos encantadores "xiquetes" que estaven al laboratori de Biologia amb mi l'any passat.

I... hi ha una altra novetat!! Si us fixeu, a la banda dreta de la pantalla hi ha un lloc on posa "Links" (que vol dir accessos directes). Si apreteu a qualsevol dels dos que apareixen: Fotos Núria o Fotos Alberto, anireu a petar a unes pagines web on penjarem moltes mes fotos!! De moment, nomes veureu un recull de fotos antigues. Pero ja us avissarem si hi ha alguna cosa nova, dácord? Poc a poc

Bé, un petonas ben gran per a tots. Seguirem en contacte. Núria

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ohhhhh! quina sort poder estar aquí amb vosaltres, uns quants( i no pocs) dies. Nosaltres per ara ens haurem d'aguantar les ganes, però tot arrivarà si Deu vol. Ja m'imagino que tant uns com els altres us ho passareu molt bé i disfrutareu malgrat el fred, aixi que esperarem les vostres notícies i les vostres fotos, encara que no se si us quedara molt temps, esperem que sí; nosaltres les esperem.
¡Que disfruteu!
Un petò molt fort i fins aviat.
Pili

Judit Rogés dijo...

Maqíssimes les fotos!!!sobretot les de cap d'any...quant d'amor aquesta entrada al 2007!petons guapos!