09 diciembre, 2006

Aniversari a la Americana

Primer de tot... MOLTES GRÀCIES A TOTS i TOTES per els vostres felicitacions!! la veritat és que, quan estas lluny, aquests petits detalls fan encara més il·lusió!
Gràcies mare per el abric que m´has comprat, es xulíssim (si que em coneixes bé). Gràcies Pili, Josep i Edu per la postal, va arribar just a temps i ja té un lloc en la nostra nevera. Gràcies Pau i Emi per el ram de flors, va ser realment una sorpresa "con cario".
I gràcies a la resta, Anna, Marta, Natalia, Judith, Judit, Verni, Marina, Nuri, Josep Maria... em deixo algú?? Potser si, però no son els noms el que conta. A mi moltes vegades se m'oblida a quin dia vivim i de vegades algunes dates especials per als altres se't passen per alt... Però el carinyo es demostra dia a dia, mail a mail, somriure a somriure... aix..., que m'estic ficant molt tendra... Bueno pues això, que US ESTIMO MOLT A TOTS.
I per al final, però no el menys important, GRÀCIES ALBERTO per fer-me sentir cada dia com a casa, per el cine, per el sopar, per les rialles, per el "I´ll be right back" de la camarera amb veu de camionero que ens va servir ahir, per el joc de la PSP... per tot. T'ESTIMO
Bueno, com podeu comprovar, tot i en la distància, no em puc queixar del meu aniversari. I el millor regal serà arribar d'aquí una setmana i poder veureus a tots!!
Per cert, dir-vos que aquí ja fa mooooooolt freeeeed. Les temperatures son sempre negatives, i això vol dir que, a la mínima que plou... ja cau neu!! fa dos dies va nevar una mica, i la neu encara aguanta a les teulades! El paisatge es genial, però el fred....
Bé, l'agunatem lo millor que podem.
Un petò, ens veiem aviat
Núria i Alberto

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, tocaya. Una vegada més, per molts anys. Molt bons els regals, tot i que alguns han hagut de travessar el "xarco", eh?

Por cierto, Alberto, mi ordenador parece estar en condiciones (de momento). Pero si lo que buscas es una excusa para venir a vernos, ya sabes que no la necesitas: pasad cuando queráis (o podáis).

Hasta muy pronto, un beso para los dos.

Anónimo dijo...

ja, ja, la Nuri(a) m'ha guanyat
be doncs és igual, encara que sols sigui per dir ¡deu ni do¡ quins regals, sobre tot l'abric es una xulada, m'agradat molt i tots els altres també estan molt bé.
Encara que ja saps que aquí t'espera algún més per quan vingueu

ji,ji sols falten 6 dies
fins aviat
un petó molt fort

Anónimo dijo...

hole ya ere hora que u fese me a costat mol perque el catala no es el meu fort pero que farem es aixi
Ya queden pocs dies par veuremos
los regalos que tan fet son mol chulos aspero que el meu te vaiji be osino ya el cambiaren per un altre vale
molts petons