25 noviembre, 2006

Thanksgiving Holidays

Hola a tots i totes. Feliç dies d'acció de gràcies!!! Aquí tothom ja s'ha retrovat amb la família, ha cuinat el pavo, ha begut... i ara, començen les rebaixes!! si,si, el espíritu navideño ja esta aquí!!! així que algo haurem d'aprofitar, no? Ahir, dia 23 de Novembre era el dia en que la gent s'estava tot el dia cuinant per tenir apunt el pavo (turkey) per a la familia... nosaltres haviem pensat en fer un pavo, ja que es tradicional i tota la pesca... però finalment vam decidir que fer un pavo només per als dos ens haguessim estat 2 mesos menjant pavo... i tampoc era plan; així que l'Alberto (como no), es va arromengar les manigues i va fer un delicios plat!! El voleu probar?? Aquí el teniu:
mmmmmmmmmmm DELICIÓS!!, com tot el que cuina l'Alberto. El vi que l'acompanyava (un "Sangre de Toro" Torres estava boníssim també, les bones costums no s'han de perdre mai).
Així que vam passar un dia de Thanksgiving en familia (us vam trobar a faltar) i amb "bona cuïna", no ens podem queixar.
I per rematar les vacances (avui també es festiu) aquesta nit hem anat a sopar a casa de Matthew Mason (o Matt) que és el director del laboratori del Alberto.
Hem sopat amb ell, la seva dona i la seva sogra. La veritat es que tots ells han sigut super amables!! i ens hem sentit agust (fins i tot jo he parlat una estoneta!! us ho podeu imaginar?).
Així que, no podem dir que no haguem viscut un dia complert d'acció de gràcies als EEUU. Realment, tot això esta sent una autèntica aventura!! i els que ens espera...
Un petonas ben gran.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

ji,ji,ji,ja sabeu aixó el que vol dir; encara que aquesta vegada llegir la nova entrada m'ha fet posar una mica trista, perquè ara sí que de veritat, veritat m'hagués agradat estar amb vosaltres perque realment poguessiu estar en familia i disfrutar d'aquest dinar que no ho dubto estaria boníiiisim, però... qué farem aviat será.
De totes maneres, sort que fins i tot aquí heu fet bons amics que pensen en vosaltres i no us han deixat sols, i aixó m'alegrat molt ,cuideu molt sempre als bons amics, que és una de les millors coses que hi ha en aquest mon.
Un petó molt, molt fort i fins aviat.
Pili

Anónimo dijo...

BUENAS
MENDA MERLUZA OS CASCAITEIS
LA VERDAD ES QUE MALA PINTA NO METE,NO...
CUANDO LLEGUEIS A LLEIDA, PODRÍAIS PROBAR A CONICAR MIGAS CON CHORIZO Y UVAS (UN POCO DE PANCETA TAMPOCO LE IRÍA MAL)
BUENO, UN FUERTE ABRAZO Y HASTA MUY PRONTO
OS QUEREMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Anónimo dijo...

Ahora sí, ya es oficial: se acerca la Navidad porque ayer día 1 de diciembre encendieron la iluminación navideña en Lleida: información en el "Telenotícies" y en "El Temps".

Y vosotros, ¿haréis como El Almendro, que "vuelve a casa por Navidad"?

Un beso y hasta pronto.

Anónimo dijo...

Per molts anys, Núria.

Feliç QUART DE SEGLE!!!

Un petó molt fort per a tots dos i fins molt aviat.