12 agosto, 2006

Només falten unes hores

Ja queda poc. Les maletes estan fetes, ens hem despedit de la majoria de la gent (de qui no hem pogut a sigut per falta de temps, de veritat) i ara només ens falta veure que passarà demà al matí amb tot aquest rollo de l'equipatge de mà!! Espere'm que no ens fiquin molts problemes. Arribarem sobre les 9 de la nit del diumenge a Indiana (primer destí), es a dir sobre les 3 de la matinada del dillums hora catalana. Suposem que en l'hotel hi haurà internet, així que us podrem narrar les nostres aventures per Indiana i Chicago aquesta primera setmana de vacances. I sino, sempre quedarà el movil. Per trucar-nos allà, en principi no fa falta marcar cap tipus de prefix abans dels nostres números. Núria: 618086818 Alberto: 696456659 Seguirem informant

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja s'han esgotat les hores, i ara cada hora que pasi us tindrem una mica més lluny fins arrivar al vostre destí; nosaltres ja hem tornat al nostre (per cert, gràcies a la Mª Teresa, que ho ha fet molt bé)Aquí esperarem notícies vostres d'ara en endavant per poguer tenir-vos una mica més a prop.
Després d'aquestos últims dies tant intensos que hem pogut disfrutar de vosaltres, quin silenci, quin buit i que llargues se fan les hores per tornar a saber quelcom de vosaltres.
Encara que estigueu molt lluny de nosaltres sempre us tindrem a prop en el nostre cor i per tot alló que us faci falta.
Aquesta vegada Nuria tu també has marxat així que al menys us teníu l'un a l'altre.
Aprofiteu a tope totes les oportunitats que tingueu, disfruteu molt i sobre tot cuideu-vos molt.
Esperem la vostra trucada.
Un petó molt fort
Pili