16 agosto, 2006

I'm in Indiana

Holaaaaa ja se, ja se... vaig dir que escriuria cada dia i no ho estic complint, ho sento molt. La veritat es que entre el jetlag i que tenim tots els dies força organitzats... arribem cansats a l'habitació de l'hotel (aqui teniu una foto).
Com podeu comprovar... tot es molt gran, el llit es enorme, l'habitació també, el menjar es supergran, les begudes, els cotxes, les cases, la roba... TOT. Es una pasada.
La veritat es que estem disfrutant molt, però disfrutariem encara més sino fos perquè ens han perdut "totes" les maletes!!!!!!!!!! Si,si, portem desde diumenge amb la mateixa roba i ja estem a dimecres!!! es muy fuerte. Avui hem anat de shopping per comprar alguna cosa més que posar-nos. Fins ara hem passat rentant la samarreta cada nit. Bé, això es tota una aventura com podeu comprovar.
Ahir vam anar a un "peazo" llac anomenar Lake Monroe encara que ells diuen que es petit. Els qui teniem banyador es van poder refrescar mentres que la resta vam disfrutar del sol i d'un passeig en una motora... molt americà tot plegat.
Tot i que nosaltres pensavem que aquí faria fresca... ens vam equivocar: la veritat es que fa força calor, sobretot quan toca una mica el sol. El problema es que hi ha moltíssima humitat!! molt més que a Barcelona i es com si t'engullis la calor o algo així. Això si, els americans ho tenen tot controlat, per compensar aquesta calor no dubten en ficar al màxim els seus aires acondicionats i, per tant, en qualsevol edifici que entrem ens morim de fred!!! ji,ji
Avui hem visitat el campus de la Universitat d'Indiana. Es enorme i fins i tot hem comprovat que existeixen "las hermandades" de les pel·lícules (que autèntic).
Hem fet un dinar i un sopar allí, fins i tot he hagut de parlar amb anglés!!! es a dir que perfi he comença't a destrossar l'idioma ji,ji.
Bé, anem a descansar una estoneta en aquest petit llitet que demà serà un altre dia.
See you.

No hay comentarios: