29 diciembre, 2012

Halloween


Al poc d'arribar de les nostres "vacances" a Lleida ja va ser Halloween. Aquest ha estat el primer any que no hem fet sopar-festa a casa. Primer, perquè no vam tenir temps de decidir-nos per la disfressa, i segon, perquè a la Zoe no li van agradar gens ni mica les decoracions! Es curiós, oi? Com es que te por a les bruixes, als zombis, als esquelets, si nosaltres mai li hem dit res al respecte? Deu estar escrit en el nostre ADN ;)

El dia de Halloween vam anar a comprar una disfressa per la Zoe arriscant nos a que no s'ho volgués posar... No parava de dir que no es volia disfressar.... Però un cop li vam ensenyar la mecànica del Trick or Treat (truco o trato) llavors va quedar mes convençuda.

La nit de Halloween va ser aplaçada per culpa del Huracà Sandy. Aquí, per sort, només ens va arribar en forma de pluges contínues durant 5 dies, però res de greu.
El dissabte que tocava anar per les cases vam anar a visitar a l'Eli, el Carles i l'Aran (com marca la tradició) i vam estar passejant amb els peques de casa en casa durant quasi 2h!! I ells no haguessin parat!

Això d'anar de porta en porta i que en donin "camelets" ho van entendre a la primera! Tot i que va refrescar bastant, ens ho vam passar molt be, i gràcies a que la Zoe anava molt mona i que en alguns llocs ens van donar extra de caramels, tant el papa com la mama també vam disfrutar del premi recollit durant uns quants dies

Però no tot son tradicions americanes, tranquils, no ens oblidem de les nostra arrels i aquella setmana també vam menjar panellets i ens vam reunir per celebrar la castanyada, de nou a casa els Vallespí, com veieu... ens hem fet la nostra pròpia família lluny de casa :D


I poc a poc ha arribat la tardor i el fred que anuncia l'hivern. Els arbres han canviat de colors, les fulles han caigut, no surt tant el sol, els columpis cada cop estan mes molls i ens refugiem al interior de casa i dels centres comercials per a passar els dies... aixo no vol dir però que tinguem temps d'avorrir-nos! amb la Zoe, cada dia es una festaaaa




A part de ballar el Gangnam Style, la Zoe també esta aprenent "new moves" a la piscina. Li hem comprat uns manguitos super professionals i ja hem anat un parell de vegades a la piscina coberta de CMU. Li encanta nedar (o com a mínim, fer veure que nada), de fet la majoria de vegades no vol ni que l'agafem la molt valenta! i com us podeu imaginar, els pares també disfruten molt esquitxant i fent el tonto amb la nostra petita sirena.

Cada vegada queda menys per a les festes de Nadal. Les botigues ja comencen a vendre arbres, llums, decoracions, dolços... el fred es deixa entreveure i a mes a mes aquests Nadals no els passarem sols com pensàvem en un principi! els iaios Josep i Pili ens vindran a veure! Ja tenim moltes ganes de que arribin i de passar unes festes a la americana. La Zoe disfrutarà dels jocs i la paciència infinita dels iaios m'entres els pares s'aprofitaran de nits de cangur per anar al cine, a sopar i al que sigui! o com a mínim... aquest es el "plan"... ja veurem que passa al final.

No hay comentarios: