14 julio, 2012

Estiuet a Pittsburgh

Hola, ja tornem a estar aquí, i es que aquest inici d'estiu esta sent molt interessant.

La calor ja ha arribat a Pittsburgh, i amb la calor, Sant Joan! L'Ariadna i el Juan (amb les seves dues nenes, la Mar i la Maia) ens van invitar a passar la revetlla a casa seva.
Ens vam reunir una bona colla de gent. La Zoe s'ho va passar pila jugant amb els petits de la casa.

Vam menjar molt i molt be, cadascú va porta alguna coseta. La Itziar i el Juanma una empanada que va durar molt poc, l'Eli i el Carles una amanida de cuscús que els petits devoraven, l'Arola i el Roger s'ho van currar molt i van fer una super coca i nosaltres vam portar una truita de patates i una d'espinacs i el nostre limoncello casero, que com a mínim no va desagradar i no va matar ningú (tot un èxit) Com podeu veure, no heu de patir per la nostra nutrició.
Vam estar tota l'estona al jardí bevent, menjant, xerrant, jugant... Quan el sol ja marxava, els nens van descobrir les bengales i els petards, tots ells es quedaven encantats mirant les espurnes de foc i de colors. També els hi feia molta gracia tirar al terrar els "allets" de pólvora i xafar-los.

Ens ho vam passar genial! Fins i tot l'Eli es va animar i va fer d'enxaneta amb en Joan! Jajajaja ja veieu que portem les tradicions catalanes allà on anem. Ja cap a les 10, els peques de la casa estaven força cansats, i tot i que els adults haguéssim estat allà mes estona, vam retirar cap a casa.
Aixi va quedar inaugurat l'estiu.


Ens hem tornat a treure el passe de temporada de Sandcastle, el parc aquàtic de la ciutat, i hi anem un parell de cops per setmana. A la Zoe li encanta jugar a l'aigua i baixar per els tobogans dels petits. S'ho passa pipa i a la vegada ens refresquem, que mes podem demanar?
Com us podeu imaginar, continuem anant als museus on sempre tenen l'aire condicionat a tope i activitats d'aigua. I continuem quedant per jugar amb l'Aran, que cada vegada esta mes gran i mes guapo! Xerra per els descosits i sempre vol que juguis amb ell, ens te el cor robat.

I aixi han anat passant els dies i el temps, i quan ens hem volgut adonar, ja estàvem celebrant el segon aniversari de la Zoe! Si,si, la nostra pitufa ha fet dos anyets de vida!

Els pares li han regalat un tricicle que li encanta! Va rebre molts regalets de familiars i d'amics i per la tarda, vam comprar un pastís, vam invitar a uns quants amics íntims amb nens i vam bufar les espelmes. L'Eli, el Carles, l'Aran, l'avi Joan i l'avia Àngels (si,si, aquesta nena te molts avis) van regalar-li una canasta! S'ho passava molt be jugant a bàsquet jijijiji a veure si ens retira a tots quan sigui gran...

Va disfrutar molt de la resta de regals (llibres, bitlles, roba) però sobretot de la companyia i de la festa! Ens ha sortit molt marxossa aquesta nena.


Una vegada recuperats de la festa, al cap de setmana següent vam planejar una escapada al Racoon Creek Park, un parc natural a una hora de la ciutat al que es pot anar de càmping. Aixi que vam carregar de valent el cotxe i vam anar a passar un parell de dies en contacte amb la natura. Per desgràcia, ens va fer moooolta calor, en molts moments no podíem parar de suar i suar, ja que feia molta xafogor i vam arribar als 37C.

Ens vam anar a refrescar al llac del parc, on hi ha una mena de platja artificial, amb sorra i tot.
L'aigua del llac no estava molt freda, tot i aixi, la vam agrair. La Zoe no parava de jugar amb la seva regadora i amb altres joguines de nens que hi havia per allí. Això si, de lo que mes va disfrutar es del seu papi, que la feia volar per els aires.



Vam tornar caminant cap al càmping i ja ens vam preparar per descansar. Just sortir de la dutxa es va ficar a ploure! Aixi que res, una horeta tancats a la tenda veient Dumbo al iPad, lo pitjor va ser la calor! La pluja va fer que refresques una mica l'ambient i, per sort va parar i vam poder fer algo de sopar fora. Agotats, vam anar a dormir aviat i al dia següent vam desmuntar la paradeta i vam tornar a anar a la "platja" del parc.
La nostra petita aventura, tot i la calor, va ser un èxit! Els tres vam disfrutar molt i ho tornarem a repetir quan les temperatures siguin mes agradables.

Fins a la propera!
Alberto, Núria i Zoe.

No hay comentarios: