06 abril, 2011

Y dura, y dura...

Hola a tothom,
Ja han passat un parell de mesos des de que vam tornar a Pittsburgh i vam fer una volta al mon complerta! mare meua....
Ha estat un hivern interessant. No hem tingut les nevades de l'any passat que van col·lapsar la ciutat, però igualment, ha fet molt de fred i no hem sortit molt de casa, ja que no volíem que la Zoe s'arrofredes. Tot i aixi... tots hem tingut mocs i tos en algun moment (com es natural i d'esperar)
La Zoe fins i tot ha tingut una infecció d'orina que ens va tenir una mica preocupats quan va tenir febre, però al prendre els antibiòtics va desaparèixer de seguida i ara ja esta com a nova!

Al poc d'arribar vam anar a visitar a l'Amir i la Tamar, que han tingut un fill m'entres nosaltres estàvem de parranda! l'Eyal! como no... es una monada! i es va fer curiós agafar un bebè tant petit. Que estrany, si no feia res que agafàvem a la Zoe quan tenia un meset, i mira-tela ara! com passa el temps, i com canvien les coses, oi?
I la següent cosa pendent va ser jugar amb l'Aranet (que d'Aranet ja en te poc) per recuperar el temps perdut! Els dos pitufos s'ho passen molt be junts robant-se els joguets jajaja

Al Febrer, vam tenir una visita sorpresa just a temps per la Superbowl! la final de futbol america que, aquest any, jugaven els Steelers. El Javi i el Ruben (tots dos estan estudiant al MIT, a Boston) van venir a animar als Steelers i de pas, vam poder disfrutar de la seva companyia. La Zoe va conèixer dos tiets mes jejeje
En aquests mesos, la Zoe ha anat creixent. Desprès de la infecció d'orina les dos dentetes de sota van començar a sortir! (ja era hora...) i ara esta monisima! tot i que encara no se li veuen del tot.

Amb la família de l'Aran hem començat un nou hobby :) anar a la piscina el diumenge! sembla que als peques els hi fa força gracia aixo d'estar una estoneta al aigua amb els pares. Encara no controlen molt aixo de tancar al boca per no tragar l'aigua... però bueno, poc a poc aniran aprenent (quin remei els hi tocara, sinó volen tragar-se tota la piscina!)

A part d'això... de tant en tant la mare i la Zoe van a yoga per a mares. Si,si, es fa yoga amb els bebès! la Zoe s'entre-ten, i aixi la Núria també fa algo diferent. Però la majoria del temps estem a casa, jugant, cridant, rient, plorant, dormint... i ara... gatejant!!
Si!! la nostra campiona ja gateja, i cada vegada amb mes gracia!
Com passa el temps...
Aquí teniu la prova:

I tot i que sabem que a Lleida ja fa bon temps i la primavera ja ha arribat, sembla que no ha passat per Pittsburgh, aixi que de moment continuem estant molt tranquils a casa, a la espera que en una setmana (el dia 12 d'Abril) arribi la Pili!! Uooooo que be que ens ho passarem amb la iaia!! :D

Fins a la propera,

Alberto, Núria i Zoe

No hay comentarios: