23 septiembre, 2010

L'Estiu s'acaba

Hola de nou, amics i família.
Sembla mentira com passa el temps! aquest estiu ha estat molt intens... i quan menys ens ho hem esperat, ja s'ha acabat! tot i que les temperatures encara son agradables, ja pots començar a veure moltes fulles per els terres dels carrers, simbol inequivoc de que la tardor esta "a la vuelta de la esquina".

Aprofitant les temperatures primaverals de Pittsburgh, fa una setmana vam anar a una Fira Medieval. Si,si, com aquelles que surten a los Simpsons! amb tot de frikis disfressats de la epoca, amb caballers i princesses i com no, el rei i la reina de la zona!

Va estar força be. Es un lloc graciós per passar el dia, basicament passeges de paradeta en paradeta d'artesans i pots veure molts espectacles d'acrobacies, de magia, d'humor... i com no, la justa!! la lluita entre dos caballers amb el caball i tot!!
Va ser curiós, perque la que vam veure nosaltres lluitaven un caballer anglés contra un espanyol jajaja com no... va guanyar l'espanyol :D

Ens ho vam passar molt be, i la Zoe es va comportar tot el dia. Amb algun que altre berrinche, pero res serio :)
Part del exit de l'experiencia va ser que anavem molt ben acompanyats, l'Aran i els seus pares també van venir. I es que ara, ja se'ns ha acabat aixo de sortir per les nits amb els amics, enlloc d'aixo... hem de buscar activitats mes familiars, oi? Pero bueno, també disfrutem molt aquestes noves experiencies.

Foto 1 - La família Rodriguez a la Fira Medieval de Pittsburgh. Foto 2 - La família Vallespí (amb l'Aran al cotxet), l'Eli i el Carles.

I a part d'aixo... poca cosa hem fet més, a part de cuidar i mimar a la Zoe tot el dia (que no es poc). La nostra pitufa no para de creixer. Ja pesa més de 6.5 kilos, i ha crecut gairebé 10 cm des de que va neixer! esta ben forçuda jejeje Cada vegada fa més coses, entre elles cantar!! no us ho creieu? aquí teniu la prova:

El "Cucú cantaba la rana" s'ha convertit en la "canción del verano" a casa nostra jejejeje. Com veieu, quan no plora es molt dibertida :P tot i que la pobra només plora quan té son i no pot adormirse, aixo si, una vegada s'adorm... després ja ho ha del tirón. Som uns pares molt afortunats, ja dorm 8-9 hores seguides per la nit! esta feta tota una crack.

I entre risas i llantos, ja han passat 3 mesos! el temps no corre... vola!! Aixo també vol dir que cada vegada queda menys per a que retornem a la nostra terra i pogueu coneixer a la Zoe en persona, perque ja savem que de nosaltres ja passeu una mica... :P

Molts petons i abraçades des de Pittsburgh.Fins a la propera,

Alberto, Núria i Zoe

2 comentarios:

Pili dijo...

Hola

ei¡¡ quí us ho ha dit que ara passem de vosaltres? no us ho cregueu, encara que ara, és clar heu de compartir les nostres atencions amb la Zoe i sincerament es una rival massa ...

Inclús totes les altres coses hauran de rivalitzar amb ella perquè la veritat amb el cant del cucu.. doncs la fira medieval no te res a fer.

Es veritat que el temps pasa volant, però jo encara voldria que pases més rapit.


Seguiu cuidant la Zoe i vosaltres com fins ara, nosaltres ho farem desde aquí com podem, que és ben poc.

Un petò molt fort als tres

Pili

TÍA NURI dijo...

No, no passem de vosaltres... però la Zoe ara sembla ser més important: tota la seva vida és un descobriment darrera un altre i cada nova experiència és un món extraordinari. Però no us preocupeu, vosaltres també ens importeu i MOLT!!!

Petons per a tots tres.