29 julio, 2008

Summer in Pittsburgh

El estiu ja ha arribat! No és només per la calor, sinó per el ambient a "vacances" que es respira. Els nostres primers dies han estat de relax, havíem de recuperar-nos del estrés de la boda i de les despedides de solter i soltera!! (tenir amics per això....) jejeje. Només us dic que una d'elles va sortir a l'HOLA i tot!, que no us ho creieu?

Totes dues van estar molt bé. L'Alberto es va passar el dia a Port Aventura, després de ser segrestat i disfressat de ballarina (tutú rosa inclós) juas juas, i la nit a Calafell amb juerga i veïns xafarders que es deuen pensar que en aquell apartament vieun una panda de sonats (avissem als propers que hi vagin XD).

La Núria va ser forçada a disfressar-se de "animadora": faldilleta curta grisa, top rosa, pompons blau-grana, arracades amb símbol fàlic i diadema de floretes (tot escollit amb molt bon gust); i va passar el día per els carrers de Lleida venent preservatius per guanyar-se el sopar al Irunya i de casa en casa, fent probes i rebent un muuunt de regals!. Com no, la nit va acabar al Gurugú, així la mare ens va poder portar a casa :)

Foto 1 - Nuria i senyora catxonda que va comprar un preservatiu jeje. Foto 2 - Viejos Lobos de Mar i l'Alberto a Port Aventura (fent espectacle gratuit pel carrer).
De nou, MOLTES GRÀCIES a tots aquells i aquelles que vau organitzar les despedides! us ho vau currar un munt!! Aquestes van ser les festes prèvies a la boda... però després del "bodorrio" encara ens han quedat ganes de continuar de juergaaaaaa jiji.
Tot i que, al arribar a Pittsburgh un virus ens va atacar! primer va caure el Alberto, es va passar 4 díes amb mal de garganta i cansament, després la Núria el va seguir (ja es diu que tot lo dolent es paga). Encara no estem recuperats al cent per cent, però per sort ens trobem lo suficientment b"e com per continuar disfrutant del estiu a Pittsburgh.
El dimecres passat la Núria (l’Alberto es va quedar treballant) va acompanyar a l’Alex, la MJ, la Junko i el Javi a Kennywood Park. És una mena de "tibidabo", es a dir, un parc d’atraccions però petitet, això si, molt acollidor! la veritat es que ens ho vam passar molt bé. Les muntanyes russes eren molt entretingudes, i fins i tot vam guanyar peluches a les casetes de fira!

Foto 1 - Junko, Alex, MJ i Núria a la primera muntanya russa.Foto 2 - MJ i Núria .Foto 3 - Núria, MJ i Junko amb els gossets guanyats a les firetes. Foto 4 - Núria, MJ, Javi i Alex a la cua de l’atracció de caiguda lliure.

El dijous vam donar la nostra "benvinguda" a la gent nova que ha arribat per treballar al Robotics amb el Fernando i, per celebar-ho, ens vam anar a pendre unes cervessetes a un bar aprop de la universitat amb l'equip de futbol on juguen l'Alberto, el Joan, l'Alex, el Txema i tots aquells que de tant en tant es volen treure el monkey XD

El divendres pel matí ens vam acoplar a un picnic que organitzava l’empresa Intel (que té alguns treballadors al Robotics Institute) gràcies al Alvaro ;) Vam menjar amanideta, hamburgueses, llonganiça i fruita! tot de gratis! que més es pot demanar? bueno si, una mitgdiada a la gespa jeje.

Foto 1 - Miho, Joan i Pablo (fent el tonto, com sempre).Foto 2 - Les superfashion Miriam, Nuria i Junko.Foto 3 - Fran i Txema fent la "migdiada".Foto 4 - Alex i Alvaro. l'Alex escoltant la classe magistral del Alvaro de com fer una bona foto amb la seva nova càmera, que esta que no cague amb ella... jiji.

Per la nit ens vam reunir tots per començar els actes socials de despedida del l’Alex (marxarà d’aquí poc de viatge a California i després ens dirà adeu a mitjans d’Agost, snif, snif). Vam fer un soparet a la Cheesecake Factory i després vam sortir una estoneta per Southside, i como no, vam anar a parar a Diesel XD. Quina llàstima que el DJ es va passar una hora amb hip hop... per sort, cap al final, la música va canviar i la vam poder disfrutar una mica més.

Foto 1 - Portia, MJ, Alex (cap de taula), Jason, Junko, Mark i Javi. Foto 2 - Alberto i Núria (la jerra és d’aigua, no mal penseu).

I el dissabte, després de que l’Alberto es fes una petita torta al turmell (que per sort no ha estat res) jugant a squash amb el Matt, i que ens espantés a tots, ens vam passar el día a casa. Però... el Joan i el Fran ens van venir a fer companyia! amb la excusa de que ens havíen de tornar els llits inflables, van venir a dinar un pollastre a l’ast. Després ens vam engrescar amb el Rockband i ja vam continuar amb un Risk, sopar, vi, el UNO, el Cranium... total, que se’ns va fer les 3 de la matinada! jeje, això si, ens ho vam passar de conya i l’Alberto no es va moure de la cadira.

El diumenge, ja més recuperats, tot i que la Núria va començar a perdre la veu (quan en sortim d’una caiem en una altra), vam anar a dinar al Yokoso, un restaurant japonés on serveixen el típic sushi i a més a més cuina Hibachi. Què és la cuina Hibachi?? doncs et sentes en una taula que te una super plancha al mig i el cuiner ve a la teva taula i et prepara el menjar! ho voleu veure??

Amb les panches plenes vam aprofitar per anar al cine, a veure "Batman - The dark night". No sé si ja la fan per allà, lo únic que us puc dir es que es molt recomanable! la veritat es que vam passar tots una bona estona. i així va acabar la setmana (intensa), com veieu, continua havent "vidilla" a Pittsburgh :D.

Molts petons!!

6 comentarios:

Carme dijo...

eehmmm... yo por si a casao no voy a probar a cocinar en la mesa.... jajajaj que bien os lo pasais ehhh??? jajaj
besitos!
carmen

TÍA NURI dijo...

Déu n'hi do, quin munt d'activitats: això és un no parar, eh?

Núria, vas aconseguir prou diners amb la venda de preservatius o no vas poder pagar el sopar a l'Iruña?

Alberto, debes cuidar tu tobillo, que no estamos para sustos y ya tienes una edad, ¿eh?

Per cert, la cuina Hibachi passaria els requisists del Departament de Sanitat?

Fins aviat.

TÍA NURI dijo...

¡Anda, los donuts!

Se me olvidaba felicitaros por esos amigos y amigas, de ambos lados del Atlántico, tan geniales: os prepararon unas veladas irrepetibles y supongo que inolvidables.

Lástima que se hayan perdido las fotos de alguno de esos eventos, ¿no?

Unknown dijo...

No tinc amb qui anar a veure la nova peli d'Expediente X. Us va bé baixar un dia per acompanyar-me? Es que si vaig sol no entendré res i ja sabeu que jo sóc dels que necessita explicacions després d'aquestes pelis...
Quedem als Lauren avui a les 20h? Si l'Alberto s'ha de dutxar que comenci a tirar ja...

Salutacions a les germanes mosqueteres!!!!!! (en anglès "the mosquit sisters").

Núria Jané dijo...

Doncs al final nomes vaig poder recaudar 10 Euros... aixi que... no va arribar per a res! pero tinc unes amigues que no em mereixo que em van pagar el sopar! XD (despres de la vergonya que em van fer passar, que menos) jiji.

Per cert Ricky, que l'Alberto s'acaba de focar a la dutxa, aixo vol dir que... va a ser que no arribem a temps! pero bueno, ja saps, a les 20:15... potser ;)
Nosaltres encara no l'hem anat a veure, pero es la propera que caura! como no...

Un petonas mosquit sisters i a la resta!!
Muaaaaks

Anónimo dijo...

eee...! si em descuido haig d'escriure a la propera entrada, perquè la veritat es que les notìcies van que volen.
Clar, amb tants actes i events no m'estranya,¡ ja està bè! aprofietu ara, tot el que podeu.

Que divertit, veure tota la serie de fotos, m'imagino que molt més va ser per a tots els que hi vau estar a les despedides.

Gràcies per compartir amb nosaltres alguns bons moments i gràcies a tota la resta que igualment ho feu.

Un abrazo para los otros mosqueteros i todos aquellos que se acercan e interesan por vuestros andares de tan lejos.

Com que marxem de vacances, desconectarem per uns dies, fins la tornada.
Pili