25 junio, 2008

Ja esta aquí!!

Ja queda molt poquet per al dia D. Qué no sabeu a què em refereixo? Una pista:

Alguns de vosaltres heu rebut aquesta invitació-ticket-entrada en el vostre correu, altres a mà a través dels nostres managers i altres només la veureu aquí, però tots i cadascún esteu més que invitats!.

Després de un vol de unes 15 hores, tres avions, dos transbords i dos menjars horribles... Ja hem arribat a Lleida!. La benvinguda ens ha sorprés amb un munt de feina a fer i milions de coses al cap, però contents de tornar a estar en família.

La "família" de Pittsburgh ens va fer una despedida por todo lo alto. La veritat és que ens van sorprendre gratament! El últim cap de setmana a estat de festa en festa i de regal en regal! fins i tot semblava que el que realment volien es que no marxessim!!?? La Mary Jayne i la Miriam em van prepara a mi una Bachelorette´s Party a la american-spanish conection:

- Primer em van portar a un restaurant moooolt pijo de Ellsworth St. (molt a prop de casa) anomenat Soba Lounge. Allí vam disfrutar del menú de sushi i peix i dels coctails! XD Fins aquí res de especial... era només l'escalfament.

- La segona fase de la nit va començar en una bolera perduda de la mà de Déu (menys mal que teníem el cunyat de la MJ que ens feiea de taxista), a les afores de la ciutat. La veritat és que era molt autèntica, la típica de les pelis. Em van portar als serveis i allí em van "obligar" a disfressar-me de Wonder Woman (La mujer maravillas)!! Dioooos, ja em veieu a mi amb un banyador i una capa per la bolera! juas juas juas. La gent no parava de preguntarme que què havia fet de dolent! i es que... als USA no hi ha tradició de celebrar la despedida de soltera humiliant a la núvia (com es fa aquí). Desgraciadament per mi, les meves dos amigues s´havien informat molt bé de les tradicions espanyoles ;).

Vaig passar dues hores jugant a bolos (amb capa inclosa), cantant al karaoke, bebent i disfrutant del ambient frikie que hi havia! Haig de dir que m´ho vaig passar moooolt bé. Ens vam fer milions i milions de fotos però, per sort o per desgràcia, la MJ va perdre la càmera al bar de la bolera, així que no us puc mostrar cap d'elles (que convenient, veritat?)

- La tercera fase va acabar a casa. Només entrar al edifici em van envenar els ulls i em van portar fins a una cadira on hi havia un "home" esperant-me!! Només sentia com un munt de gent reia mentres em giàven els braços XD. Al final, va resultar ser... L'ALBERTO DISFRESSAT DE SUPERMAN! Al pobre també el van tenir passejant per Pittsburgh amb la disfressa jeje (però aixó ja us ho contarà ell).

La nit va acabar fent TOTS plegats festa a casa. I el dia va començar amb una bona ressaca i una cuina feta una merda (gràcies Joan per tirar les botelles de sangría per el terra) ;-). Al día següent ens van recompensar el esforç amb una foto de grup molt chula (que ja està penjada a la nostra nevera, en lloc d´honor) i el RockBand per a la Wii! que també hem pogut disfrutar tots!.

Com podeu comprobar, ja venim curats de qualsevol espant i preparats per el que ens preparin aquí! que estic segura que no sera poc... jeje. Ja tenim moltes ganes de veureus en persona i poder disfrutar d'una bona festa amb família i amics! Abans del día 12 tenim la agenda una mica ocupada (com us podeu imaginar) però algun foradet trobarem.

Un petò ben fort.

P.S - A few lines for the ones who make this weekend and unbelievable experience. We love you guys, and we´ll never forget what have you done for us! and of course... some day... we are going to have our revenge. Miss you all.

2 comentarios:

TÍA NURI dijo...

Núria de Mujer Maravillas y Alberto de Superman: ¡qué memorable!

¡Queremos ver las fotos!

¿Alguien tiene alguna por ahí?

Olaf dijo...

Sol·licito un blog amb el relat dels comiats de solter i soltera a Catalunya.
Puc garantir que del comiat de l'Alberto SI QUE HI HA FOTOS, i moltes.
Algú va dir: "Esta va a ser la mejor foto de mi vida!"
Estigueu atents en el moment en que la Núria i l'Alberto es posin els anells a l'Església, jejeje...