19 mayo, 2008

A menjar!!

Hola de nou, ens tornem a retrovar per explicar-vos noves aventures (i desventures). Aquesta pasada setmana no ha passat res d'especial. Anem fent i intentem disfrutar de la ciutat al màxim ara que fa més bon temps. Ja heu vist la BBQ (barbacoa) de fa dues setmanes. Doncs a partir d'ella no em volgut parar d'experimentar amb noves arts culinàries.
Llàstima que cuinar al aire lliure s'esta convertint en una missió impossible. Tot i que les temperatures han pujat, les pluges de primavera també ens visiten! de fet, día si, día no plou!! :( Així que ens hem d'espavilar al interior. Aquest dijous, per escalfar el ambient abans del nostre capítol de LOST (que aviat s'acaba la quarta temporada!! dioooos!!), se'ns va ocurrir la brillant idea de fer Sushi!! Si,si, sushi. Aquells rotllets d'alga, arròs i peix cru! estem bojos? potser si... però la veritat es que les dues hores de cocció del arròs i la feinada en tallar el salmò, la tonyina i el cogombre, van valer la pena!! Ens va quedar boníssim!!

Tot s'ha de dir: va ser un treball en equip

I les nostres aventures no acaben aquí. Dos dies després, es a dir aquest passat dissabte, es va tornar a celebrar el Concurs Internacional de Tapes a Pittsburgh! No se si us enrecordareu del any passat, però la associació de espanyols a Pittsburgh, també coneguda com Patanegra, celebra cada any un concurs de tapes a casa d'un dels espanyols que ja molt de temps que estan per aquí. La veritat es que està molt bé!! Vam arribar una mica tard ja que ens vam reunir tots per a fer un munt de tapes:

- Truïta de patata ("La" truita)

- Truïta de espinacs i formatge feta

- Pinchitos de gamba i pinya (Ricardo)

- Japanese-Spanish Connection (Sushi a la espanyola) - sushi però amb pernil i formatge (idea del Alberto, i como no, boníííssim) aix, que haig de dir...

- Nius de gamba amb robellons coronats amb all i oli (idea de'n Joan, estàven boníssims!)

i per acabar.... tiramisú (aquest el vam fer l'Alex i jo)

El concurs va ser lo de menys. Lo millor va ser passar una bona estona amb la resta d'espanyols i disfrutar de la resta de tapes. Tot i que vam arribar tard.. NO VAM PASSAR GANA! jeje
Tot i així... no em vull oblidar de dir que l'Alex i jo vam guanyar el concurs a la secció de postres!! VIVAAAAAAAAAA. S'ha de dir que un noi italià va fer també tiramisú, i tot i així el vam guanyar de molt! (això si que te merit)

La resta de tapes que vam preparar no van quedar en mala possició (van tenir força punts, però no suficients per a batre al guanyador del dia: croquetes caseres).
Encara no tenim fotos del event, però tant aviat com aconsegueixi algunes les penjarem al nostre album.

Com veieu ens estem ficant en forma per a la boda, juas juas XD.

10 comentarios:

Pili dijo...

Uhmmmm ¡Quina entrada! quan has acabat de llegir , sents una oloreta més bona, que entren unes ganes d'anar a dinar o sopar, o el que sigui però clar a un lloc adient.
Enhorabona als guanyadors! però ara ja sabeu: ens haureu de fer un dia la recepta per provarla. Si no ens haurem de conformar amb la recepta i fer-ho nosaltres.
De moment, ara m'en vaig a acabar de preparar els meus macarrons, que és el que toca avui per dinar.
Fins aviat, ens veiem d'aqui sis setmanes.
Una abraçada a tots els que visiteu el blog.
Pili

TÍA NURI dijo...

¡Qué buena pinta tiene todo!

Enhorabuena a los ganadores y ánimo a los demás, que lo importante es participar o, en este caso, comer, ¿no?

Aunque no estén las fotos, he visto el menú y a los cocineros en un "power point" de la página de los Patanegra, en la crónica que hay en Eventos sobre el V Concurso Internacional de Tapas Patanegra. ¡Menudo título!

Hasta pronto.

Unknown dijo...

Si si, molt bona pinta tot. Pero estic segur que no vareu arribar tard per culpa de les tapes, sinó perquè l'Alberto s'estava dutxant... jejejeje...
I amb aquest es completen els comentaris de la Santíssima Trinitat de cada setmana, jeje.
Molts petons a tothom!!!

TÍA NURI dijo...

I qui es queda cada paper?
Qui vol ser el Pare?
I qui el Fill?...
I qui s'estima més ser l'Esperit Sant?

Unknown dijo...

jejeje... doncs jo també em feia aquesta pregunta quan vaig escriure el comentari. Penso que, per un tema d'edat, jo soc el més indicat per a ser el fill (sense ànim d'ofendre, eh?).
Llavors, pels altres dos papers, haurieu de mirar qui de vosaltres dues se sent una persona més "terrenal-realista-patriarca" o més "espiritual-mística-ocellet".
Ànim!!
Per cert, amb la Pili ja ens coneixem, però amb la Nuri no. Espero que ens poguem coneixer el dia de la boda!!!
Salutacions

Núria Jané dijo...

Bueno.... menudo trio... anda que, quin "caxondeo" que us porteu!! Que aixo del blog es cosa seria, eh?? jeje.
Ricky... de veritat que vols ser el fill? jo que et vec mes com el "esperit sant" XD jiji
Bueno, despres del nostre viatge a Miami ja tindreu un nou espai on discutir, no us preocupeu.
Fins aviat!!

TÍA NURI dijo...

Bé, doncs, si el Ricky/Olaf vol ser el Fill amb l'excusa de l'edat i la Pili vol ser el Pare amb la mateixa excusa, només em queda el paper de l'Esperit Sant... Uf, quina responsabilitat, no?

I sí, Ricky, espero que ens coneguem el 12 de juliol, però no sé de quina boda parleu tu i la Núria, perquè el que jo tinc són dues entrades per a una mena d'espectacle musical del grup NA. Enlloc diu res d'un casament.

A més, si t'hi fixes, totes tenen la mateixa numeració: 00110998. Jo crec que estan falsificant les entrades perquè no poden anar a la reventa, no creus?

Fins aviat.

Anónimo dijo...

Bé us haig de dir, que a mi casi que m'agradaria més un altre nom pel grup,perquè no Els tres Mosqueteros? Trieu el vostre nom en concret, i així la Nuria que sempre ens acompanya d'una manera o altra podría ser Darctanyant.
Que us sembla?
Petons

TÍA NURI dijo...

Vale, Pili, seremos los tres mosqueteros y Núria puede ser D'Artagnan.

Pero, ¿cuál de ellos queréis ser: Athos, Porthos o Aramis?

Os dejo elegir...

Unknown dijo...

Val, per mi va bé lo dels 3 mosqueteros, però no tinc ni idea de les peculiaritats de cadascun. Algú que ho sàpiga pot fer un breu resum si us plau?
Les meves referències al respecte són bastant freakies:

- Dartacan y los 3 Mosqueperros
(boníssima la sintonia musical, favorita de la meva infància)

- Martes y 13 en La loca Historia de los 3 Mosqueteros.
(no comments)