22 febrero, 2008

Bill "el Puertas"

Hola de nou! això es un no parar! XD
Nomes una anècdota, i no molestem mes! avui ha vingut a Carnegie Mellon (la Universitat del Alberto, per qui tingui mala memoria) ni mes ni menys que el home mes ric del mon!! si,si, en Bill Gates!.

Ha vingut ha fer una xerrada sobre Microsoft i la seva Fundació. L'hora d'aparició: 4 de la tarda, hora de cua... doncs hem començat a la 1:45!! si,si... i lo millor de tot, es que no hem entrat a la sala!!

Noooooooo :-(
Un desastre, després de esperar tant... però bueno, ens han donat una mena de "entrada" per anar a just la sala de sota on estava ell per a poder veure la xerrada retransmessa en pantalla gran (ja veus... ).

Aqui teniu una foto de la superpantalla i del senyor Gates. I aqui teniu la "xerrada" que la CMU ja ha penjat a la seva web. A veure si alguns de vosaltres podeu entendre el video que ha fet amb actors i gent coneguda... la veritat es que es lo que mes val la pena XD.

Hem pogut sentir la seva aura de poder! i la xerrada no ha estat malament. Bueno... hi ha opinions per a tot, uns estaven interessats, altres encuriosits i altres... be, altres cansats! jijiji.

Aqui tenim al Joan i al Fran (al costat estaven els Javis), uns pesats de Pittsburgh que passaven per allà i...

Schhhhh.... No desperteu al Txema i al Alex!!

La veritat es que sembla una persona molt sencilla (com els reis jeje). No esta malament això de que tingui una Fundació i doni diners per a associacions sense anims de lucre que investiguen per a fer la vida mes sencilla a aquells que no tenen tant recursos com nosaltres. La veritat, es que no ens podem queixar!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Me ha llevado más de cinco minutos entender el título de la entrada... y cuando lo he pillado, me he reído otros cinco...
¿Qué haría sin estos ratos?

Tía Nuri

Anónimo dijo...

Hola,
jo el títol sí que el vaig entrendre rapid, però el vìdeo, estava intentant a veure si podia entendre alguna cosa i la veritat, no he entés res. La veritat es que no parlava gaire bé.
Sort dels vostres comentaris i les vostres fotos.
Un petò molt fort i fins aviat.
Pili

Unknown dijo...

Ostres, doncs jo he llegit el títol però després ja no havia pensat en buscar-li el significat. Jeje, me parto...
Bé volia presentar-me soc el Ricky, jeje, per a qui no em conegui. Com que tinc feina nova i accés a internet em dedicaré a molestar per aquí de tant en tant.
Petons!

Fran dijo...

C'moooon! Donde esta ese post sobre Floridaaaa, y esas fotos!!! jajaja
Que ya habeis tenido tiempo de descansar!! ;)