10 diciembre, 2007

EL PONT DE LA IMMACULADA

Hola tots i totes!

Sembla que aquests últims dies a Pittsburgh estan sent molt intens!! Ja queda molt poc per a que sigui dia 23 de Desembre i arribem a Barcelona (just per al Barça-Madrid) XD.
El dissabte dia 8 de Desembre va ser el meu aniversari!! ja son 26 anys!! Deu ni do.
Molts de vosaltres us heu enrecordat i heu tingut temps en enviar-me un mail i felicitar-me, i per els que no ho heu fet se que molts heu pensat en mi però potser no heu trobat el temps de conectar-vos... es normal! Jo us continuo estimant igual, no patiu.
Vam organitzar un soparet a casa amb la "colla pesigolla" de sempre. La veritat es que no me'ls mereixo! em van fer un regal superchulo!

Aquí la teniu, a la meva nova "bici" i a mi, contenta com un nen amb sabatetes noves!! jeje.
Però bueno, no us penseu que soc la única que te bici en aquesta casa... l'Alberto no ho va contar a ningú, però el passat 15 de Novembre, el dia del seu sant, una servidora també li va regalar una bici! del mateix model.
Mmmmm

Em sembla que se'm copien les idees...

I aquí teniu la del Alberto,

En negre, vermell i plata. No si... no heu de patir per nosaltres que com podeu comprovar ens cuidem molt be!!

Després de sopar ua truita de patates de 10 ous (que s'esta convertint en la especialitat del Alberto), una mica de pernil italià (que el espanyol va molt car), un munt de formatge (fins i tot "gran capitan") i beure sangria i coctels varis, vam decidir que era hora de cremar els carrers de Pittsburgh!!

I allí anàvem... tots contents cap a Station Square. Aquest lloc ja us deu sonar a mes d'un, ja que normalment acabem allà! es on hi ha el Matrix i també un bar rollo country molt divertit!. Aquell dia va tocar el country: no rompas mas.. mi pobre corazon... La veritat es que impressiona veure gent que s'ho pren tant en serio! Entre el toro mecànic, les cançons i els milions i milions de barrets cowboy, ets sents al oest profund dels Estats Units! es tota una experiència!

Vam passar una bona estona que es lo important! Moltes gràcies per un aniversari INNOLVIDABLE

(començant per la esquerra: Fran, Ricardo,Nuria, Pep, Nuria, Javi, Javi i Xavi) ens falteu vosaltres Alberto, Joan, Alex i Alvaro... un perquè feia la foto, uns perquè estaven de concert i l'altre perquè es molt responsable! pero no m'oblido, eh??

1 comentario:

Pili dijo...

Quina sort¡ tobar aquesta colla, tan divertida aquí, perquè així sempre podeu mantenir, i recordar, totes els nostres costums, i disfrutar més, com es veu a les fotos i videos.
Ja només us queda un altre cap de setmana,per aquí abans de venir. Records a tots i BonNadal.
Pili