07 noviembre, 2007

LET'S GO CAVS

Hola a tots! Totes les noticies venen de cop aquesta vegada! i es que.. després d'un llarg període de descans vam gastar totes les nostres energies (i estalvis) en un parell de setmanes! Després de celebrar Halloween vam decidir que ja era hora de veure un partit de la NBA. Pittsburgh no te equip de basquet que jugui a la NBA, les ciutats mes properes on podem anar a veure un partit son Washington, Philadelphia o Cleveland (la mes propera en cotxe). Així que vam anar a veure un partit dels Cleveland Cavaliers contra els New York Nicks.

Ens vam reunir de nou tots els "espanyoletes", vam llogar un parell de cotxes i ens vam possar rumb cap al nord. Primer de tot, vam visitar la ciutat... quina ciutat! tot i que Cleveland es mes gran que Pittsburgh, m'atreviria a dir que no hi gaire cosa a veure! vam passejar per el centre (el Downtown) vam veure el llac Erie (un dels grans llacs), el estadi dels Browns (el equip de futbol americà de Cleveland), i el museu de Rock&Roll, el qual, era fàcil de trobar ja que a la entrada hi havia un munt de guitarres elèctriques! No vam visitar el museu "in situ" ja que no teníem prou temps (ni economia). Vam continuar disfrutant dels monuments i centres comercials.

Després d'una estona, vam anar a dinar a un Hard Rock Cafe per plenar el estomac i recarregar energies per veure el partit (que començava a les 7:30). Les hamburgueses no podien faltar, i els postres tampoc!

Vam continuar caminant una estona per la ciutat, però de seguida vam decidir agafar els cotxes per a buscar un lloc d'aparcament aprop del estadi. No va ser fàcil... però ho vam aconseguir i, una hora abans del partit, ja teníem les entrades i visitàvem la botiga per comprovar els preus desorbitats de les coses! (com es nota que l'any passat els Cavaliers van arribar a la final dels PlayOff).

Que tal va estar el partit? Doncs be. Qui entengui de basquet sabrà que els equips de la NBA son molt ofensius i que no defensen mai... vam veure algunes peripècies i tirs de 3 espectaculars, però a part daixò... res de l'altre mon. El que si que val la pena viure es l'ambient del estadi. Tot i que la gent per si sola no anima, a les pantalles gegants centrals enfoquen al public fent tonteries, fiquen cançons per animar, llencen samarretes, la mascota balla, les cheerlearders fan piruetes espectaculars... Es tot un Espectacle!

A veure si podem repetir-ho una vegada que vinguin els Memphis Grizzlies (on juguen el Pau Gasol i "la Bomba" Navarro), segurament al febrer. No us oblideu de visitar el nostre album de fotos! alli trobareu el nostre viatge a Cleveland i la festa de Halloween. Fins a la propera... la cartera necessita recuperar-se! S'accepten donacions.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Uf.... tanta inforfmació seguida, la veritat es que no dona temps,ni de llegir-la.
Per cert veient les fotos fins i tot jo que no hi era allà, m'ho he pasat bé, m'han fet riure i pasar una bona estona.
Les fotos de la festa, divertidíssimes, però el partit veig que també va ser molt guay.
Qué divertit que us ho passseu!
Ben fet! heu d'aprofitar tot el que podeu.
Cuideuvos molt i fins aviat.
Un petò molt fort
Pili