07 noviembre, 2007

LET IT SNOW!

NOTICIA! NOTICIA! Ja ha arribat la neu! avui hem pogut disfrutar dels primers floquets de neu en les nostres cares. Tot i que no ha quallat ens permet estrenar el equipament d'hivern que teniem guardat al armari.

Benvinguts guants, gorro de llana, orelleres, abric i botes! (no us trobàvem a faltar). Sembla que l'hivern s'ha atrassat unes setmanetes respecte a l'any passat (la primerva nevada va ser el 23 d'Octubre) però no arribat amb menys força!

8 comentarios:

Judit Rogés dijo...

Ei nois!!!ja veig q de farra en farra....jopé!!!x cert, només volia posar un petit comentari...emm...no és per res, pero he observat q la Núria surt rodejada d'homes!!!(serà bàsicament pq tot són tios a eua???).Això no pot ésser!!!qin bé de Déu!!!jaja...molts records i molts petons des de l'eixample dret de barcelona.Muas!

Núria Jané dijo...

Hola Judit! m'encanta que hagis deixat un comentari... a veure si la gent segueix el teu exemple!
A veure si el dia que ens vinguis a fer una visita per Pittsburgh (que espero que vinguis algun dia...) et portem de farra a alguna casa chunga! jeje
Un petonas desde el barri de Shadyside a Pittsburgh.

Anónimo dijo...

QUINA PASSADA DE FOTOS, SEMBLA QUE ESTIGUEU A USA.AUTENTICAS CATARATAS, AUTENTICA FESTA DE HALLOWEN, AUTENTIC PARTIT DE LA NBA, AUTENTIC TOT....PERO L`AUTENTIC CARNESTOLTES ES VEURE A UNA GENT AMB UN PONXOS GROCS QUE ALGU SEMBLAVA UNA AUTENTICA DISFRESSA.

MOLTS I MOLTS PETONS.

NURIA, suposso que rebs els meus email no?

Anónimo dijo...

Ja queda poc. Les maletes estan fetes, ens hem despedit de la majoria de la gent (de qui no hem pogut a sigut per falta de temps, de veritat) i ara només ens falta veure que passarà demà al matí amb tot aquest rollo de l'equipatge de mà!! Espere'm que no ens fiquin molts problemes. Arribarem sobre les 9 de la nit del diumenge a Pittsburgh (primer destí), es a dir sobre les 3 de la matinada del dillums hora catalana. Suposem que hi haurà algú en casa,així que ens podreu rebre com Deu mana. I sino, sempre quedarà el movil. Seguirem informant

Anónimo dijo...

Se me olvidaba :

A mi també em pots portar de farra a alguna casa chunga !!
(també je je )

Un petonas des de l'eixample esquerre de aquí.....

Anónimo dijo...

Guauuuuu! Quína sorpresa, llegir aquest últim comentari, del blog,
m'ha fet molta il.lussió, que hagi més escriptors, i a més a més que donguin aquestes notícies; encara que estic intrigadíssima per saber qui son els afortunats; bé segur que la Nuria i l'Alberto estan escantats; Anirem seguint el blog.
Qué vagi molt bé el viatge, i fins aviat.
Records per tothom.
Pili

Anónimo dijo...

Hola pareja !!!
molt enfeinats no ?
Con todo ya veo que no paráis en casa (excursiones, disfraces, fiestas de pijamas, partidos de la NBA, partidos de la BNA, partidos de la ABN, Hallowen, México lindo etc ...) y aún os queda tiempo para contarlo en vuestro blog y colgar algunas fotos. (Estos chicos nos duermen muy poco, por lo menos espero que coman bien !!!)
Veo que alguien me ha pillado la vez. Tendré que retrasar el viaje. Decirme cuando os va mejor que vayamos a veros. Al final sólo yo y los 2 niños. Consu no viene, ya sabeis.. ATENTO la necesita !!.
Dos opciones:
a) Del 22 al 29 de Diciembre
b) Del 2 al 10 de Agosto
Por mi mejor la b)porque Guillem i Arnau se quieren quedar todo el mes sólos con vosotros (!! os quieren tanto¡¡).
Alberto, cuento que a mi también me llevas de farra a alguna casa chunga!! (los niños si acaso se quedan con Nuria).
Un petonas desde el barri de Sant Andreu a Barcelona.

Núria Jané dijo...

Bueno PPLU.. em sembla que nosaltres tambe preferim la segona opcio! tot i que encara no et podem confirmar si estarem per aquestes terres o a l'altra banda del ocea!
El que es segur es que el dia 23 de Desembre arribem a barcelona, aixi que si et vols venir cap a Pittsburgh amb dos petits aventurers mes... no et podrem acompanyar en el viatge! ia xio vol dir que... l'Alberto no et portara de farra!!
Jo ja fare la farra amb el Guillem i l'Arnau (t'has equivocat de bandol! soc jo l'anima de la festa! XD)
T'esperem amb les mans obertes