05 noviembre, 2007

La Castanyada Vs Halloween

Des de el nostre viatge per terres americanes ha passat temps, i poc a poc, les coses han tornat a la normalitat. L'Alberto comença el PhD (que es la paraula americana per a Doctorat), te molta feina, no para de treballar! jo que pensava que havíem vingut a terres americanes a viure la "vida padre"? sembla que les coses no son tant senzilles... Però entre estres i feina, encara ens queda estona per montar sopar, festes i recordar les tradicions de casa nostra: com la Castanyada.

Un diumenge la Núria i jo (no es que parli de mi en tercera persona, sinó que estic parlant de l'altra Nuria que també treballa a la CMU!) vam quedar per a fer panellets. Gràcies a les receptes de la mare de la Núria i de la Pili (MOLTES GRACIES) vam aconseguir fer uns panellets força respectables! lo millor es que, el dimecres dia de la castanyada, vam fer un sopar i a tots els hi van agradar molt!! estem fetes unes pastisseres professionals!! XD

Tot i que recordem les tradicions de casa nostra... no vol dir que no haguem adoptat les tradicions dels USA! ja que Halloween també es va celebrar! L'Alberto i jo (i la Nuria i el Xavi) ens vam disfressar de "V", no se si heu vist la pel.licula V de Vendetta, dels mateixos creadors de Matrix... doncs daixò (una mica frikis si que som, si...) El Joan de mexicà, Ricardo de pirata, Fran de hippie, Alex de tio que roba la mascara dels de Vendetta (jeje) i Pep de "Caution boy" (al tanto noies!!).

La festa va començar a casa... Els 4 Vendettas ens vam passar la tarda fent capes de plàstic, barrets de cartró, cinturons i espases (bricomania). Després va arribar la resta de gent i vam iniciar la festaaaaa. Unes pizzes, algo de beure i música! a les 10 de la nit (que aquí a Estats Units ja es tard) vam posar rumb a una casa. Una amiga del Javi (que es va deixar la mascara a casa...) sabia d'una casa on feien una festa privada. Així que... vam experimentar allò que es veu a les pel.licules!

Tota la casa estava decorada i preparada per a la festa. Moltes llums, moltes carabasses, fins i tot una mini muntanya russa al jardí! (una bogeria). Al pati hi havia una barra, una barbacoa i una mena de casa de fusta on hi havien dues habitacions: una d'elles amb un projector i la Play Station 3, i l'altra amb el terra inclinat 45 graus!!

A dins de la casa encara hi havia més... al primer pis, dues sales per a ballar amb DJ, al segon pis, més habitacions i el lavabo (que no falti), a dalt de tot una sala fosca amb llumets i estrelles (de relax) i al "sotano" una mena de cova on hi havia un grup! us ho podeu imaginar?? se que es complicat.. això s'ha de viure! La veritat es que ens ho vam passar molt be! a mes a mes, no vam haver de marxar a les 2 de la matinada (ja que aquí a les 2 totes les discoteques i pubs tanquen). El millor de tot era el ambient i les disfresses que t'anaves trobant. Aqui, no fa falta anar disfressat de un personatge de terror, per als americans Halloween es com per a nosaltres Carnestoltes!

En resum... va ser tota una "experiencia"

1 comentario:

Anónimo dijo...

ji, ji,ja soc aquí, ja us ho vaig dir, a veure quí escriu abans que jo.
Mira què..... no us esteu de res eh? feu el d'aquí i el d'allà.
La veritat, es que pel que expliqueu, deu ser molt divertit, a la manera com ho fan ells, al menys a mi crec que m'agradaría molt, però hi ha un problema: amb tants pisos, terres, cases, etc no se si al final sabria on era, ja sabeu que el meu sentit d'orientació.....
però tant se val, amb ball i disfresses, que més vols, ideal per disfrutar una bona estona.

Els panellets fan una pinta.....encara que les mides ja s'asemblen una mica a tot el de per ahí, es que ...tot se pega.

Bé us deixo per un altre dia, que aquestes hores no van bé per les meves neurones.
Un petò molt fort i fins aviat.
Pili