04 septiembre, 2006

Hogar, dulce hogar...

Això ja comença a semblar un lloc habitable... i tot gràcies al senyor Ikea i als experts montadors de mobles en que ens hem convertit!!! Aqui teniu una petita selecció de fotografies:

Entrant al pis, a mà dreta trobem una porta i... la nostra habitació!!
Sencilleta pero cuca... A mà esquerra de la fotografia es trobaria la porta de l'habitació i, darrera de la fotografia l'armari empotrat i el lababo.
Aquest no es força gran: té una banyera, un lababo, una pica i una mena d'armari empotrat on guardar un munt d'utensilis!!!
Bé, aquest es el nostre petit racó de repos.
Si sortim de l'habitació arribarem al nostre "peaxo" menjador!! que ja heu vist en les fotos. Si, el vau veure tot buit i blaaaaaanc. Ara però, ens han canviat la cuïna i han donat un toc de color.
Tot i que ens han canviat els armaris, de moment no han tocat els electrodomestics, que com podeu comprobar son enormes!! la nevera es gegant, suposo que es lògic ja que hi hem d'embotir botelles de 3 litros de llet i super envasos de suc!! aqui, això dels tamanys petits es molt relatiu... No només això, sino que a mes la nevera té moltíssima potència: la veritat es que més aviat congela els aliments (i això que l'hem ficat al mínim). No sé perquè aquesta obsessió amb el fred, la veritat.

I davant de la cuïna tenim la primera part del menjador, composat per una taula blanca ovalada (que m'encanta) i 4 cadires (3 de color negre i 1 de color vermell que li dona un toc especial), tot i que la taula es gran queda petita en tan espai ji,ji. Seguidament ens situem en la segona part del menjador, destinada al oci i a la cultura: davant el sofa i la tele (que per cert, aqui els canals son una cacuneta...) una estanteria per als llibres i darrera, "l'equip de música" i dos cadires ben còmodes per llegir.

Si,si... aquella persona humana que es veu a un raconet de la foto soc jo "treballant" a l'ordenador. L'últim en tenir apunt ha estat precissament el segon pis, el racó d'estudi. Aquí disposem del ordenador i totes les eïnes imprescindibles per al nostre desenvolupament intelectual (entre elles un nino de fusta per jugar un rato, que no tot es estudiar!!!)

Doncs aquí s'acaba la nostra visita turística d'avui, tot i que no cregueu que s'acaba aquí el pís!! encara queda una altra habitació i un altre labavo (tot complert) a la porta que es troba al costat de l'estanteria negra. Però no hem gastat ni temps ni diners en amoblar-la, això si: US ESTÀ ESPERANT!!!!

Espai patrocinat per:

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Step by step heu arribat al vostre Home, swet home.

És fantàstic el que ha canviat el loft. Ara sembla una casa de debò.

Ens alegrem molt que ja sigui la vostra llar i que us hi trobeu a gust.

Ara només queda fer la festa d'inauguració. Quan dieu que la podrem fer? Hi estem aconvidats?

Un petó molt fort.

Per cert, el de la Bruixa d'Or us vol prendre el lloc a l'Estació Espacial Europea. No badeu!!!

Anónimo dijo...

Eiii!!m'ha encantat el vostre piset...qina cucada, amb la taula ovalada i les coloraines, només tinc una paraula: m'encante!!!!un peto molt fort.mua!

Anónimo dijo...

Únicament és per saber si sé com va el microones.

esteu molt guapos...
per cert la VPO on viviu és una mica justeta. A veure què passarà quan tinguem que llogar un avió al carretero. On ens posarem?

molts petons i una forta abraçada,

Anónimo dijo...

Hola guapos. M'ha agradat molt que estigueu tant superinstalats, tot i que trobo a faltar una cosa....i l'espai per posar les peses i la màquina de cardio?. Bé, espero que les coses us segueixin anant bé...tret de lo de les maletes és clar.
Vigileu amb les burguers...ja us ho deia jo que tot és gran!!!!
Isa