07 septiembre, 2006

DADES PERSONALS

Hola a tots i totes!! ens alegra que a molts de vosaltres us hagi agradat el nostre niu per, com a minim, aquest any. Esperem que el poguem compartir amb algun de vosaltres (ja tenim una reserva per l'Abril, no?) Si voleu arribar fins aqui... es sencill: agafeu un vol cap a Pittsburgh, unes 8 hores de viatge i quan arribeu us dirigiu a Alberto Rodriguez Nuria Jane 5850 Centre Avenue, Unit 406 Pittsburgh, PA 15206 USA I... ja esteu aqui!!! Veieu que facil?? Si no us va be venir per questions d'agenda o entendrem. Petons

10 comentarios:

Anónimo dijo...

!Caram! qué fàcil que ens ho poseu, donen ganes de sortir ara mateix a buscar el bitllet per estar rapidament amb vosaltres.

Llàstima, que les obligacions i el presupost no em deixin, ara de moment, pero m'heu fet entrar ganes d'anar-hi i he decidit desde ara mateix començar a estalviar tot el possible.

Pasaré del tabac, del alcohol i de tots els vicis i us prometo que aviat estaré aquí.

Només espero que quan jo hi vagi no estigueu vosaltres ja de tornada.

De qualsevol manera un petò molt fort als dos, i fins aviat.

Anónimo dijo...

ahora mismo me pongo la capa (soy spíderman) y voy volando...............

Anónimo dijo...

QUINA MONADA¡ M`HA AGRADAT MOLT TOT EL MOBILIARI I LA DECORACIO MOLT ORIGINAL, BE D`IKEA¡
M`HAGUES AGRADAT VEURE`US A VOSALTRES ASSEGUTS AL SOFA O TAMBE TUMBATS AL LLIT, O CUINANT ALGUN PLAT.
US HEU OBLIDAT D`UNA COSA MOLT IMPORTANT QUE ES L`HABITACIO D`INVITATS.

JA ENS DIREU D´HORARIS PER PODER PARLAR I VEURE-US PEL MESSENGER.

MOLTS PETONS....

Anónimo dijo...

Hola chicos ¿Qué tal por “Pitt” ?.
Llegaremos el Domingo 8 de Abril a las 17:35 (Hora de Pittsburg). Tenemos reserva para esa noche en un hotel que esta en el mismo aeropuerto: el Hotel Hyatt Regency Pittsburgh International Airport (tel: 724 899 1234 –llamarnos- ). Para el resto de nuestras vacaciones ( una semanita) ó hasta que os canséis de nosotros, esperamos contar con cuatro ó cinco plegatines (también del IKEA claro) alrededor de vuestra maravillosa mesa ovalada….
Por cierto, si por esas fechas vais a estar muy pero que muy ocupados ó tenéis pensado volver a Lleida, procurar antes dejar bien provista de cervezas ese peazo nevera. De todas formas , mejor si nos acompañáis y nos enseñáis la Citty. Conozco a un amigo de una prima de un barmann del “Matrix” ¿habéis estado ya ahí? Dicen que está muy bien. Esta en Station Square a unos veinte minutos de la Universidad, tiene cuatro salas, está abierto los martes y de jueves a sábado desde las 9 de la noche hasta las 2 de la madrugada (cuesta solo 8 dólares).
También nos han recomendado el “Tequila Willie’s” en el Strip District. El marido de la prima del barmann del Matrix es de Salamanca y se ve que en Febrero estuvo en Pittsburg viendo un partido de la Super Bowl (va a menudo porque es un fan de los Pittsburgh Steelers), pues éste dice que se coge siempre un autobús muy famoso que le llaman “Pittsburgh Party Bus” hasta el Strip District para “explorar” la vida nocturna de Pittsburg y acaba la juerga en una zona de tascas que se llama el South Side a unos diez minutos de la Universidad.
La cosa promete……¿no os parece?
Y para el momento del arrepentimiento, cada domingo a las 11 de la mañana se puede confesar en la Iglesia de San Jacinto (Saint Hyacinth Church)en Oakland .

Cuidaros hasta entonces que después ya os cuidaremos nosotros….
Un abrazo ¡!!!!

POSDATA Para el "usuario anónimo" : quisiste decir (soy SUPERMAN) ¿no es cierto ?

Anónimo dijo...

Hola que tal??????
Peazo de piset!!!
Però el millor, el quadre!!
Per quan teniu lliure l'habitació de convidats?? Volem venir per acció de gràcies, que no sabem quan és però és tipical american, no??? I, qui cuinarà el gall d'indi??
Molts petons!!!
Us trobem a faltar.
Natàlia i Marta

Anónimo dijo...

Muchos datos personales, pero... ¿por qué no me admites en el messenger, Alberto? ¿no tienes mis direcciones?

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS, NÚRIA.

8/9/06

Núria Jané dijo...

Bueno.... aixo cada vegada s'animas mes!! aixi m'agrada.
Per cert SUPERMANS, em sembla que coneixeu mes Pittsburgh que nosaltres!! aixi que us estem esperant per a que ens porteu a fer una volta per els llocs mes turistics!!
Quan arriveu fu un truc, vale??

SE HACE SABER..... que l'habitacio de convidats esta lliure!! (potser massa lliure i tot perque no te mobles ji,ji) i a dispossicio del primer que se la demani.
A veure si es veritat que ens veniu a veure.

El dia d'accio de gracies (thanksgiving day) em sembla que cau per finals de Novembre... pero no ho se del cert, quan ho sapigui segur us ho dic (Jo tambe us trobo molt a faltar alternativalpl)

Un petonas

Anónimo dijo...

¿ Que es tu "cumple" Nuria ?
FELICITATS per si un cas....

Nosotros tambien nos apuntamos al Messenger -que lo tenemos más por la mano que ésto del blog- (mejor dicho: por el dedo). Ya conocéis nuestra dirección.
Un besazo,
Guillem i Arnau

Anónimo dijo...

mola veure que comenceu a estar ben instal•lats. Una bona llar fa la resta més fàcil eh? Aprofiteu el temps que quan menys t'ho esperes ja tornes a estar a Catalunya.

una abraçada ben forta.

pd: salsa-esaii está que explota de exclusivas. queeeee fuerrrteee!