30 agosto, 2006

Step 1

Buenooooo, ja hem fet el primer pas, i hem montat tots les mobles del menjador i de l'habitació que haviem comprat al Ikea!!! es a dir que: ja tenim un llit on dormir (quina emoció!!)
Aquest loft poc a poc l'anirem fent nostre XD
Encara queden força coses a fer i a comprar. Avui han vingut a canviar la cuina (això es idea de la empresa que ens lloga el pis), i segurament fins divendres no estarà acabada, esperem que al final d'aquesta setmana les coses siguin més normals ji,ji
Per lo que fa al picnic del Institut of Robotics... no va estar mal. La gent es una mica "friki" la veritat, estavem en una carpa ben organitzada, amb beguda gratis i jocs per a nens i grans (tallers de manualitats, frisbie, kriket, voley, beisbol, malabars...). Lo més destacat va ser el paissatge, un bosc a les afores de Pittsburgh preparat per a fer aquest tipus de picnics, i el menjar, una "peaxo" de barbecue amb tot lo tipic americà que us pogueu imaginar, com a les pelicules!!
Com veieu poc a poc ens anem integrant en aquesta societat... Demà anem a un curs d'orientació per a estudiants extrangers de la CMU (Carnegie Mellon University), alli ens explicaran que hem de fer amb els papers d'immigració i ens resoldran tots els dubtes que tinguem, que no son pocs. No ens anirà malament una petita guia, la veritat.
Aqui com veieu, no parem quiets, sempre hi ha alguna cosa a fer, alguna cosa que decidir, algo en lo que pensar... pero contents, de veritat.
Un petonas

1 comentario:

Anónimo dijo...

Quina sort tenir tantes coses a fer i en qué pensar. !No vegis la quantitat de coses i experiéncies noves que viureu.
Ens alegra molt saber que esteu contents i il.lusionats amb tot aquest canvi que no es poca cosa, i de que poc a poc us aneu integrant en aquest lloc i amb aquesta gent, encara que de vosaltres ja ens ho pensavem aixó , esperem que , no sigui per sempre si us arriveu a integrar tant tant potser no voldreu venir cap aquí més.
Per aquí no hi ha tants canvis o sigui que tot continua igual que sempre,però pensant molt en vosaltres.
Ja sabeu el de sempre na na na ...
na na na ......i.....CUIDE-VOS MOLT
Fins aviat
Un petó molt gran